Microwave gingerbread
85g plain flour,
145g caster sugar,
2 eggs,
110 ml milk,
1/2 teaspoon baking powder,
90 ml veg oil,
gingerbread mix (spices only),
some more ginger :D,
black currant jam,
chocolate icing- 2 tablespoons butter, 1 tablespoon cocoa, icing sugar.
Procedure: Mix all the dry ingredients in a bowl. Now add wet ingredients. Now, mix all well in the bowl. Put the cake into two soup plates. Bake separately abt. 10 min (each) on the strongest power in mocrowave. When both cakes are cold, put some jam on top of one cake, cover it with another cake. Make an icing- heat the butter in a saucepan- you can also make it in the microwave ;), add cocoa and icing sugar, mix well, put over cake.
Ready :D
Piernik z mikrofali
85g mąki,
145g drobnego białego cukru,
2 jaja,
110 ml mleka,
1/2 łyżeczki proszku do pieczenia,
90 ml oleju, najlepiej rzepakowego,
przyprawa do piernika,
mielony imbir,
dżem z czarnej porzeczki,
polewa: łyżka masła, łyżka kakao, cukier puder.
Jak to zrobić?: Wymieszaj suche składniki w misce. Teraz, wymieszaj mokre składniki. Wymieszaj wszystko razem w misce.Następnie przełóż masę do dwóch głębokich talerzy.Piecz w mikrofali ok. 10 min, każdy talerz. Gdy ciasta już ostygną, posmaruj jedno dżemem i przykryj drugim. Rozgrzej masło w garnku na kuchence- można też w mikrofali ;)- dodaj kakao i cukier, wymieszaj i polej polewą ciasto.
Gotowe :D
Subscribe to:
Post Comments (Atom)
0 comments:
Post a Comment