Photos by Staffage via: kaboompics.com
What to do when bread or breadroll is one of Your leftovers? No one likes to waste food. I have got an idea to use this bread again. Surprised? ;) No it's only our grannies way to decrease the waste of food ;) Crumb Your bread into breadcrumbs :)
All You need is an old and dry bread or bread roll and a meat mincer. Break the bread/ roll into smaller pieces before mincing. Now, You can mince Your bread or roll. How does it look then? See below ;) Now my breadcrumbs is in the jar waiting for my: pork chops, turkey, or caulliflour ;)
PS You can also use some buns to make sweet breadcrumbs and use it over some desserts ( as a garnish ;) )
Co zrobić ze starą suchą bułką? Zapewne nikt z Was nie lubi marnować jedzenia. Moim zdaniem renesans suchego pieczywa, jakim jest zrobienie bułki tartej to świetny sposób naszych babć na odratowanie niejednego wypieku ;)
Potrzebne są tylko bułki/ chleb oraz maszynka do mielenia mięsa. Dla ułatwienia łamiemy bułkę na mniejsze kawałki, dzięki czemu łatwiej będzie ją potem zmielić. No i... mielimy :D Efekt wygląda tak, jak wyżej na zdjęciu- moja osobista bułka tarta :D Teraz spoczywa w słoiczku i czeka na kotlety, indyka (dodaję bułki do farszu), kalafiora, krokiety i wiele wiele innych potraw ;)
PS można także zrobić słodką bułkę tartą z drożdżówek i użyć jej do knedli z owocami, albo do deserów (jako ozdobę;)
Subscribe to:
Post Comments (Atom)
4 comments:
Very nice photos. Until I'm hungry
http://feelingsdonotplay.blogspot.com
robimy dokładnie tak samo :)
www.turqusowa.blogspot.com
Yeah ;) But if You're full You can't look at such pic anymore ;)
Tak, to stary, ale dość popularny sposób ;)
Post a Comment